„Pintér Tibor ejtőernyős 1959. november elsején, a sport­napon, Po–2 gépük kontrapilótájával egy mátyásföldi villa kertjébe zuhant. Pár pillanatra megállt az élet a külvárosban. Két hatalmas csattanás rázta meg a földet. A szarkák és a rigók riadtukban keresztbe repültek” – vezetik fel az alkotók a Budapest Nagyregény 16. kerületről szóló szakaszának bemutatóját.

A Willany Leó Improvizációs Táncszínház ősbemutatóval nyitja a 17. évadját. A Kiss Noémi Zuhanórepülés c. novellájából inspirálódó, a szöveg, a tánc és a zene hármasságából megszülető kísérleti előadás a 16. kerületi Erzsébetligeti Színházat körülölelő gyönyörű ligetben kerül bemutatásra. Improvizáció-alapú, sétákkal átszőtt kortárstánc alkotás, mely mesél és visszaemlékezik, ugyanakkor a jelenben születik és él.

Alkotók, koreográfusok: Grecsó Zoltán, Oberfrank Réka, Váth Máté

Táncművészek: Bacsó Gabriella, Bagyinszki Bánk, Bartók Eszter, Deák Kristóf, Keresztes Patrik, Kovács Mátyás, Grecsó Zoltán, Oberfrank Réka, Pataki Noémi Kata, Piti Vivien, Szász Zsófia, Temesvári Zsófia, Thury Zita, Váth Máté

Zene: Fodor Réka, Lantos Zoltán, Móser Ádám

Koncepció és produkciós vezető: Pallag Sára

Művészeti vezető: Grecsó Zoltán

***
Az előadást 12 éven felülieknek ajánljuk.

Az előadáson való részvételhez kérjük regisztrálj az alábbi linken!